28.8.2013

Sukkasatoon!

Törmäsin viikonloppuna blogimaailmassa mainintaan Sukkasato 2013 -tempauksesta. Viime vuonna vakoilinkin tuon tempauksen blogeja mutta blogittomana ei tullut mukaan liityttyä. Mutta tänä vuonna tehtiin sitten siihenkin korjaus!

Tänä vuonna siis keräilen itsekkin sukkia tai muita takatassujen lämmittimiä Hillokellarin satoon. Muutamat sukat on jo suunnittella ja toivottavasti kuun vaihtumisen jälkeen puikoillakin. Suuria tavoitteita en itselleni laita, koska silloin menee helposti maku koko tempauksesta, vaan lähden vaatimattomasti tavoittelemaan vain yhtä valmistunatta paria.

Ja tietysti tämän ilmoittautumisen jälkeen tuli hirveä hinku aloittaa sukat... Pitää kuitenkin hillitä itsensä vielä hiukan reilu kolme päivää, sitten saa sukatuttaa ihan kunnolla.

~ DayDreamer ~

27.8.2013

Collecting Sparkles

Jo pitkään blogin pitämistä harkinneena, ja kerran jo kokeilleenakin, syntyi tämä pieni nurkka Internettiin. Sisällöltään blogi tulee luutavasti painottumaan käsitöihin ja kirpparilöytöihin. Muuta sisältöä tulee sitten sitä mukaan kun siltä sattuu tuntumaan ja mitä mieleen sattuu juolahtamaan. Vaikka tarkkaan suunnitellun sanotaankin olevan puoliksi tehty, niin ajattelin tällä kertaa jättää turhat suunnittelut sikseen.

Ja jotta ensimmäinenkään postaus ei olisi pelkkää tekstiä, esittelen tässä parin viikon takaisen kirpparilöytöni, eli kaksi numeroa jo lopettettua Kotivinkin 101 ideaa-lehteä.


Näissä lehdissä löytyykin taas ideoita toteutettavaksi. Harmittaa, että lehti on jo lopetettu mutta löytyyhän näistä vanhoistakin vielä vaikka mitä uutta ja kokeiltavaa. Vielä kun vain riittäisi aikaa kaikkien suunnitelmien toteuttamiseen.

Jos jaksoit tänne asti lueskella, niin kiitos käynnistäsi ja tervetuloa uudelleenkin! Alkuun tahti voi olla hidasta tai nopeaa, mutta eiköhän tämäkin blogi pikkuhiljaa ala löytämään oman paikkansa ja tyylinsä.

~ DayDreamer ~