16.12.2013

CrossStitcher ja Mollie Makes

Tällä viikolla tuli sorruttua ostamaan pari käsityölehteä, Mollie Makes ja Cross Stitcher. Kummastakin löytyi niin ihania ohjeita ja houkuttelevat kylkiäiset.


Mollie Makes -lehteä on tullut aikaisemminkin ostettua pari kappaletta, viimeksi viimekuussa kalenterin takia, ja olen tykännyt sen tyylistä hyvinkin paljon. Ymmärtääkseni tämä on tammikuun numero, ainakin se on tällä hetkellä uusin. Kannen kävyt herättivät heti mielenkiinnon tätäkin numeroa kohtaan.

Sisäsivuilta löytyikin huovasta tehdyille kävyille ohje sekä vaihteeksi ihana amigurumi-ohje, tällä kertaa ihana kalastava jääkarhu! Myös tuo nukke-kylkiäinen oli kivan näköinen ja kun pakkauksessa on kaikki tarvittavat tykötarpeetkin, tulee se varmasti joulun jälkeen tehtyä.


CrossStitcherin Joulukuun numeron päätin ostaa heti kuin näin kannessa kuvan ihanasta bambi-tyynystä. En tiedä missä välissä senkin kerkeää tekemään, mutta aivan varmasti se pääsee työnalle kunhan sopiva väli vain sattuu. Se olisi niin ihana sängyn päällä tai sohvan nurkassa.

Lehdessä olevat pöllömallit pääsevät myös tekolistalle. Jostain syystä näen tuollaisen pisteltynä kirjan kanteen, saas nähdä tuleeko niin käymään. Kylkiäisenä tulleet pakettikortit olisikin tarkoitus pistellä jo tämän joulun paketteihin. Kolme onkin jo valmiina joten jonkinlaista toivoa on valmistumisesta.



Kummassakin lehdessä oli myös muita kivoja malleja, mutta nämä olivat ehdottomasti suosikkini.Nyt täytyy siirtyäkkin takaisin kudinten pariin, yksi pari joululahjasukkia kun odottelee vielä valmistumista.

~DayDreamer~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti