31.12.2013

Joululahjoja

Ehdinpäs vielä näin vanhan vuoden puolella esittelemään mitä tuli joululahjoiksi väsättyä. Tai ainakin ne mistä kuvat sattuu nyt koneelta löytymään.

Malli: Pää pyörällä kirjasta Patalappuja á la Carte
Lanka: Novita 7 veljestä
Koukku: 4,5
Menekki: n. 24g / patalappu

Äitini on monesti ihaillut jämälangoista tehtyjä kirjavia patalappuja. Itseltäkin kun noita jämälankoja löytyy, niin ajattelin pakettiin muutaman patalapun virkata. Pyöreitähän näiden pitäisi olla, mutta koska lisäykset tuli tehtyä aina samaan kohtaan on muoto enemmän kuusikulmio. Eipä se onneksi käyttöä haittaa. Näitä oli kyllä sen verran kiva tehdä, että varmasti tulee lisääkin väsättyä.


Toiselle mummoistani viimeistelin jo toukokuussa valmistuneen ristipiston tyynyksi. Jostain syystä kuvittelin että tyynystä tulisi iso, mutta täytön jälkeen se olikin kooltaan hyvin pitkälti normaalin koristetyynyn kokoinen.

Malli: perussukka
Lanka: Novita Nalle kukkaketo
Puikot: 3,0
Menekki: 80g

Nämä sukat valmistuivat Tapaninpäivänä eivätkä varsinaisesti kuulu lahjoihin. Kaipasin vain jotain aivotonta tekemistä ja miesten sukkia tulee vähemmän kudottua. Varmasti nämä pääsee joko veljeni tai isäni käyttöön, kunhan edelliset sukat hajoavat.


Ehdin myös pistellä pakettikortit valmiiksi. Kuvasta puuttuu yksi talo-kortti kun sain sen valmiiksi niin lähellä joulua että se pääsi suoraan pakettiin. Eniten tykkäsin noista piparkakku-korteista. Kaksi korttia jäi pakkauksesta vielä pistelemättä, ehkä ensijouluksi sitten.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

~DayDreamer~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti