27.1.2014

Kasa valmistuneita

Tämä vuosi on alkanut käsityörintamalla aika vauhdikkaasti kun valmistuneita töitä on syntynyt kuin sieniä sateella. Työt ei kyllä ole kovinkaan isoja tai monimutkaisia, mutta parasta onkin että niihin on kulunut niitä varastossa olevia lankoja, mille ei ole aikaisemmin mitään järkevää käyttöä ole ollut.

Malli: Striped Scarf by Cath Kidston
Lanka: Quadrille Publishing Cath Kidston
Puikot: 4mm
Menekki:  82g

Ensimmäisenä sukkien jälkeen valmistui kuvan kaulaliina. Lanka on akryyliä, ja tulivat kirpparilta löytyneen The Knitting book -peltirasian mukana ja siihen kuului mukaan myös puikot ja ohje. Huivi on hirveän lyhyt joten saa nähdä pääseekö ollenkaan käyttöön. Mutta ainakin langat on pois tuhottuna.

Malli: Owl Pictures lehdestä Simply Crochet Issue 9
Lanka: Novita Miami
Koukku: 2,5 mm
Menekki:  23g

Tähän pöllö malliin ihastuin Simply Crochet-lehdessä. Suunnitteilla on tehdä tälle kaverikin ja mahdollisesti kiinnittää ne tyynyyn. 

Malli: Tähkäpää kirjasta Neulekirja
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,5
Menekki: 34 g

Nämä kämmekkäät olikin aloitettu jo vuosi sitten. Oikea kämmekäs olikin jo päättelyä vaille valmis ja vasemmastakin oli jo ranne tehtynä. Jostain kumman syystä meni kuitenkin se vuosi että sain valmiiksi asti tehtyä. Onneksi oli muistiinpanot tallella niin oli kohtuullisen helppo jatkaa työ loppuun.

Lisääkin valmistuneita löytyy, mutta ne on vielä kuvaamatta. Ne onkin hyvin pieniä töitä, johon sain kätevästi kulutettua yhden langan jämät.

~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti