13.1.2014

Uuden vuoden suunnitelmia keskellä tammikuuta

Tammikuu on jo sitten lähes puolessa välissä ja minä vasta nyt  oon miettinyt uuden vuoden suunnitelmia käsityörintamalla. Mutta parempi myöhään kun ei ollenkaan, vaikka hieman kulunut sanonta onkin.

Mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia en tullut tehtyä, mutta käsityörintamalla ajattelin motivoida itseäni muutamalla suunnitelmalla.

1) Hyödynnä hyllystä löytyviä käsityökirjoja ja lehtiä.  Huomasin että hyvin usein tulee mallit etsittyä netistä, vaikka kirjoja ja lehtiä löytyy omistakin hyllyistä. Netistä nyt vain on niin helppo löytää kivoja malleja, varsinkin Ravelryyn eksymisen jälkeen. Tänä vuonna meinaan kuitenkin yrittää hyödyntää enemmän tuota omaa kirjahyllyäkin. Pari ohjetta onkin päässyt jo puikoille ja koukulle.

2) Hyödynnä lankavarastoja. Lankoja löytyy enemmän kuin säilytystiloja, mutta silti tuntuu että aina pitää ostaa uutta kun ei sopivaa varastosta löydy. Tänä vuonna yritän keksiä enemmän käyttöä noille jo löytyville langoille, jospa samalla saisi varastoa hieman pienemmäksi tai ainakin vaihettua langat mieluisimpiin.

3) Opettele uusia tekniikoita. Sukat varpaista varteen on ollut tarkoitus opetella jo viime vuonna, mutta se on jäänyt. Tänä vuonna voisi sitäkin vihdoin kokeilla, löytyyhän tuolta hyllystä kokonainen kirja täynnä näitä ohjeita. Myös kirjoneuletta pitäisi harjoitella, niin monia upeita malleja löytyy mutta aristelen aina niiden tekemistä. Jostakin senkin opettelu on kuitenkin aloiteltava.

4) Bloggaa säännöllisemmin. Ei varsinaisesti liity käsitöihin, mutta liittyy kuitenkin, koska suurimmaksi osaksi tämä on käsityöblogiksi tarkoitettu. Tarkoitus olisi siis saada hieman säännöllisemmin postauksia aikaiseksi, aiheita kun tuntuu riittävän. Katsotaan miten onnistuu.


Uusi vuosi täytyy tietysti aloittaa myös uusilla kalentereilla. Tänä vuonna itselläni on käytössä nämä kolme kalenteria. Seinäkalenteri tuli Mollie Makes-lehden mukana, käsityömerkinnöille oma kalenteri tuli Simply Crochetin mukana ja muille menoille on sitten perustaskukalenteri joka on hyvä kuljettaa laukussa. Eiköhän näiden avulla jollain tavalla pysy kärryillä menoista.

~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti