23.2.2014

Perjantain sortuminen

Perjantaina tuli jälleen sorruttua lankaan. Prismassa käydessä tuli törmättyä myBoshi-lankaan jota lähti 3 kerää mukaan. Kuvassa oleva Poirot on saman päivän kirpputorilöytö. Joulun jälkeen tuli Yleltä katsottua sarjan viimeiset osat ja sen verran hyvä oli että 2e hintaan oli napattava muutama jakso lisää. Agatha Cristien kirjojakin on tullut luettua ja niistäkin olen pitänyt.


Lankoja ostettaessa oli onneksi jo ostettaessa malli valmiina ja langat pääsivät koukuille heti samana iltana. Ja valmistakin tuli, vain tupsun tekeminen jäi lauantaille.


Pipon ohje löytyi helmikuun Simply Crochet-lehdestä. Lankaa meni n. 85grammaa ja koukkuna oli 6mm koukku. Varmaan ensi viikolla täytyy käydä ostamassa vielä yksi kerä, että saa tehtyä toisenkin pipon.

Ensimmäisen kerran tein tupsun syksyllä löytämilläni tupsukehikoilla. Oli kyllä todella nopea ja helppo tehdä, varmasti tulee nyt tehtyä tupsuja useamminkin. Yleensä kun tekeminen on jäänyt siihen, että en ole jaksanut etsiä pahvia ja ruveta piirtelemään ja leikkaamaan sopivia pyörylöitä. Näillä kehikoilla jää se vaihe kokonaan pois. Samoin kuin langan pujottelu pahvien kolosta. Ja minä olin alunperin sitä mieltä että tällaiset tupsukehikot ovat ihan turhia... Niin se mieli muuttuu kun jotain kokeilee.

 ~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti