19.9.2013

Lepohetki kirpparilta

 Kirpparlöydöt ovat olleet nyt pari viikkoa aika harvassa, vaikka kierrelty niitä onkin. Viime  viikolla lähti mukaan vain tavaraa lepohetkeä varten, kirja ja muki. Lusikka ja juoma täytyy sitten kaivella omista kaapeista.


Mukeja löytyy kyllä kaapista jo aivan riittämiin, mutta siitä huolimatta en voi vastustaa jos kiva muki tulee vastaan ja vielä halpaan hinta. Tämä nalle-muki maksoi vain 1e ja oli täysin uuden veroinen joten mukaanhan se lähti. Tykkään hirveästi tuolaisista söpöistä ja humoristisista kuvista. Mukin toisella puolella kun nalle kompastuu kiveen, laiskana en siitä kuitenkaan jaksanut parempaa kuvaa ottaa.

Torey Haydenin kirjoja on taas tullut kesän mittaan keräiltyä ja luettua. Neljä kirjaa olen lukenut ja vielä kaksi puuttuu hyllystä. Sitten olisi kaikki kasassa. Aika harvakseltaan noita kirppareilla tuntuu näkyvän, Viattomat löytyi 1,50e hintaan ja taitaa olla halvin Haydenin kirja mikä on vastaan tullut. Kaikkein kevyimpiä luettaviahan nuo ei ole, mutta mielestäni erittäin mukavia ja lopussa on aina jäänyt positiivinen fiilis. Hieman oppii ehkä itsekkin katselemaan maailmaa toisella tavalla. Kahta kirjaa en kuitenkaan peräkkäin pysty lukemaan vaan välissä pitää lukea jotain hieman kevyempää.

Sukkiakin on tuloillaan, kunhan saan ne vain kuvattua.

~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti