29.11.2013

Kirjoja ja sukkia

Marraskuun viimeinen viikko onkin sitten jo lopuillaan. Joululahjojen ja -korttien tekeminen on vielä vaiheessa, mutta kyllä nekin sieltä pikkuhiljaa valmistuvat. Ideat sentään jo löytyvät, enää on se tekeminen jäljellä.

Yhdet sukat on taas valmistuneet. Nämäkin ovat lahjapakettiin menossa, vaikka alunperin tein vain saadakseni kaksi Tico tico -kerän loppua pois pyörimästä.

Malli: perussukka
Lanka: Novita tico tico ruskea ja sini-vihreä
Puikot: 2,5 
Menekki: 66g

Kirppareilta on löytynyt nyt ihmeen paljon käsityökirjoja. Ennen tätä syksyä olin löytänyt vain kaksi mielenkiintoista ja sopivan hintaista kirjaa, mutta pelkästään tällä viikolla niitä on löytynyt jo saman verran. Voihan tietysti olla, että aikaisemmin olen ollut liian hidas ja joku nopeampi on ne ehtinyt jo ostaa. Sukkakirja maksoi 1,50e ja Jokatyypin kaavakirja 6e. Jospa tuon kaavakirjan avulla innostuisin vähän ompelemaankin.

Kuvan langat ovatkin sitten ihan kaupasta ostettuja. Mustaa pipolankaa läksin hakemaan, mutta koska sitä ei ollut niin piti sortua sitten johonkin muuhun. Alpaca-lanka on toista pipoa varten ja Fabelista tulee varmasti sukkia jossain vaiheessa. Valkoinen on jo suunnitteilla varastosta löytyvän langan kaveriksi.


Musta pipolankakin on jo hommattua ja sitä pitäisikin ryhytä kohta tekemään. En ole kokomustaa ennen neulonutkaan joten jännittää vähän kuinka onnistun sen virheettä tekemään. Se ei ole edes tulossa omaan päähän...

 ~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti