2.11.2013

Lokakuusta marraskuuhun

Niin se lokakuukin meni ja Sukkasadon keruukin päättyi. Itse sain aikaiseksi 7 paria sukkia, johon olen erittäin tyytyväinen, tavoitteeni kuin oli saada vähintään yksi pari tehdyksi. Syyskuu menikin lähinnä sukkien parissa, mutta lokakuussa tuli sitten kaivattua vaihtelua ja puikoille pääsi muutakin kuin sukkia. Oman muistin virkistämiseksi päätin kerätä sukkasadon sukat vielä yhteen kuvaan. Yhdet sukat kuvasta jäi uupumaan, koska viimeisimmät ovat jo vanhempieni luona odottamassa paketointia.


Samaan pakettiin sukkien kanssa sain tällä viikolla viimeisteltyä huivin. Mallina oli Ravelrystä löytynyt  Holden Shawlette. Linkki ohjeeseen löytyy kuvan alta.  Hyvin yksinkertainen ja nopea neuloa, yhden reikärivin jätin kuitenkin pois kun pelkäsin langan loppuvan kesken, mutta olisi se siihenkin riittänyt.  Malli saattaa hyvinkin päästä puikoille toisenkin kerran.

Malli: Holden Shawlette by Mindy Wilkes
Lanka: Regia Hand-dye Effect
Puikot: 4,5
Menekki: 82g

Toinen viikolla valmistunut on Molly-pipo, jonka kanssa myöskin jännitin langan riittävyyttä. Tässäkin se riitti kuitenkin hyvin. Taidan tällä hetkellä aina aliarvioidan langan riittävyyttä, mutta ehkä siihenkin harjaantuu kun tulee enemmän neulomiskokemusta alle.

Malli: Molly by Erin Ruth 
Lanka: Novita 7 Veljestä ja 7 Veljestä raita
Puikot: 3,25 ja 3,75
Menekki: 86g

Piposta tuli ihan kiva. Varmastikkin se käyttöön pääsee kun kelit hieman kylmenevät. Todennäköisesti teen toisenkin samanlaisen pipon mutta yksivärisestä langasta, jolloin hatun palmikko pääsisi paremmin oikeuksiinsa.

Hyvää viikonloppua kaikille!

~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti