17.11.2013

Tarjouksia ja jotain valmistakin

Tokmannilla oli tällä viikolla alennuksella Novitan Nalle Taika-langat. Koko syksyn olen noita meinannut pari kerää varastoon ostaa, joten pakkohan se oli yksi erä käydä heti maanantaina ostamassa. Kumma kyllä, enempää lankaa ei mukaan lähtenyt vaikka houkutus olikin kova. Vielä loppuviikostakin mietin että josko pitäisi käydä ostamassa lisää, mutta onneksi oli sen verran kiireinen viikonloppu, että ei yksinkertaisesti ehtinyt. Ehkä vielä myöhemmin noita hamstraan lisää.


Näistä kahdesta taika-väristä tuota violettia olikin jäljellä vain kaksi kerää. Olisikohan muitakin lankahamstereita ollut maanantai aamuna liikkellä tarjouksen perässä?

Lanka: Novita Tico Tico
Puikot: 2,5
Menekki:  20g
 
Tällä viikolla sain sentään ostosten lisäksi jotain valmistakin. Tosin vain pienten junasukkien muodossa. Nämä aloitin jo viikko sitten, kun piti nopeasti napata joku helppo käsityö mukaan mihin ei ohjetta tarvitse. Siispä vain lanka ja puikot laukkuun ja menoksi. Tällä viikolla sain sitten ne kotona loppuun asti tehtyä. On kyllä ihanan helppoja ja nopeita tehdä. Kivasti myös värit menivät samalla tavalla kummassakin sukassa, vaikka jatkoin toisen suoraan siitä mihin edellinen loppui.

~ DayDreamer ~
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti