11.11.2013

Tupsuja ja tarjottimia

Viimeviikolla tuli taas tehtyä kirppikseltä kivoja löytöjä. Suurin osa tälläkin kertaa liittyy, yllätys yllätys, käsitöihin. Jotain muutakin sentään tarttui tällä kertaa mukaan. Saaliina oli yksi vanha Novita-lehti ja tupsukehikko sekä pieni GWS:n sydäntarjotin.


Vanhoja Novita-lehtiä tuntuu löytyvän aika harvakseltaan sopivaan hintaan. Silloin kun niitö löytyy, tarttuu helposti aina jokin puuttuva numero mukaan. Itselleni ei Novitaa tule, ostelen irtonumeroita jos jotain mielenkiintoista niistä löytyy tai odotan että ne tulevat vastaan näin kirpparilla. Ehkä niistä löytyy itselle enemmän tekemistä sitten kun uskaltaa kokeilla kunnon neuleiden neulomista.

Tupuskehikkoa olen jonkun kerran kaupassa katsellut, mutta niin harvoin tulee niitä tehtyä että olen pärjännyt perinteisillä pahvipyörylöillä. Kahden euron hintaan sitä ei kuitenkaan kirpparille voinut jättää, vielä en ole kuitenkaan kokeillut kuinka helppoa noiden käyttö on.

Paras löytö viime viikolla oli kyllä tuo suomalaisen GWS:n peltitarjotin. Tykkään hirveästi tuosta kuviosta ja 3,5e hintakaan ei ollut paha. Hyllystä löytyy jo saman sarjan purkki ja toinen samanlainen tarjotin, joka oli ostettaessa lommoilla mutta kumivasaran avulla siitä tuli ihan nätti yksilö. Se pääsikin parvekkeelle kukan alustaksi ja tämä uudempi siirtyi hyllyyn.

~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti