8.11.2013

Lokakuun lankoja

Tämä marraskuu on alkanut niin vauhdilla ettei meinaa perässä pysyä. Ennen kuin sitä kerkee liikaa kulua, täytyy tehdä vielä pikavilkaisu pariin viimeiseen lokakuun viikkoon.

Lankalakot eivät taida olla minun juttu. Tuntuu, että kun sellaisen aloittaa niin jostain ilmaantuu jotain aivan vastustamatonta lankaa tai sitten niin halpaa, että olisi tyhmää jättää se kauppaan. Tällä kertaa kompastuskiveksi koitui Roosa-nauha langat. Tarkoitus kun oli käydä vain pikaisesti ostamassa se sukkaohjevihkonen, kun niitä oli vielä saatavilla, mutta pari lankakerääkin sitten halusi välttämättä mukaan. Sain määrän sentään pidettyä kahdessa vaikka muutkin värit huutelivat haluavansa mukaan.


Tuossa kuvastossa oli kyllä paljon kivoja ohjeita. En sen tarkemmin etukäteen siihen tutustunut, kuvittelin siinä olevan 5-10 sukkamallia. Iloinen yllätys oli siis että niitä löytyi jopa 20 joista suurin osa pääsee varmasti ennemmin tai myöhemmin puikoille. Täytyy vaan ruvetella harjoittelemaan tuota kirjoneuletta niin uskaltaa niitäkin sukkia kokeilla.

Ja jotta lankalakko olisi vielä enemmän epäonnistunut, sattui kirpparilta löytymään kasa Novitan virkkauslankaa. Tämä paketti tuli toisaalta hyvään saumaan, koska vain paria päivää aikaisemmin olin miettinyt että pitäisi ostaa yksi kerä valkoista virkkauslankaa kun vanha alkaa loppumaan. Nyt sitten sain samalla hinnalla useampia värejä, yhteesä tuo kasa painaa 400grammaa.


Nyt tarviikin laittaa puikot ja koukut tositoimiin jos meinaa yhtään saada lankamäärää pienemmäksi. Ja olisihan se aika jo aloitella lisää joululahjojakin.

~ DayDreamer ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti